Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tillinmäentie 3, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Espoo, 212 m2

Kohde #25768

Kuvaus

Vuokrattavana valoisaa ja viihtyisää toisen kerroksen toimistotilaa. Tilat ovat pääasiassa avotilaa ja jaettavissa erikokoisiin kokonaisuuksiin. Tilat on suunniteltu toimiviksi ja tarkoituksenmukaisiksi kokonaisuuksiksi erilaisten yritysten tarpeisiin. Ne joustavat sen mukaan, millaista toimintaa yritykselläsi on ja miten suuria tiloja tarvitsette. Yritysten yhteiseen käyttöön keittösyvennykset sekä suihku- ja wc-tilat.

Tillinkulma, 2-kerroksinen moderni v.2010 rakennettu pienteollisuuskiinteistö kehittyvällä Kivenlahden teollisuusalueella, Länsiväylän varrella. Kiinteistö on osa Kiviruukin kehittyvää yritysaluetta, jossa ympärillä olevien yritysten kokonaisuus tukee liiketoimintaa.

Toimistotilat ovat muuntojoustavia, pääasiassa avotilaa. Katutason varasto/tuotantotilat on varusteltu suurin nosto-ovin, voimavirralla, vesipisteellä, lattiakaivolla. Kiinteistön kaikki tilat on varustettu laajakaistayhteydellä. Kiinteistön läheisyydessä toimii lounasravintola.

Autopaikkoja on kiinteistön sisäpihalla. Kiinteistössä toimii useita autoiluun ja veneilyyn erikoistuneita yrityksiä.

Liikenneyhteydet

Joustavat liikenneyhteydet Länsiväylälle, Kirkkonummelle ja Kehä III:lle. Matkaa Helsingin keskustaan on 20 km. Juna-asema Kauklahdessa ja hyvät bussiyhteydet Kivenlahdesta. Espoonlahden palvelut ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tillinmäentie 3
Espoo 02330

  • Kaupunginosa: Espoo
  • Pinta-ala: 212 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2010
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.