Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Miestentie 7 B-talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 500 m2

Kohde #19612

Kuvaus

Swing House B-talo. Edustava avotoimisto, joka viimeistellään tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan. Aulapalvelu, viihtyisä lounge ja lounasravintola sijaitsevat avaran pääaulan välittömässä läheisyydessä. Tästä monitilatyöympäristöstä avautuu ikkunat kolmeen suuntaan.

SWING HOUSE Campus on vetovoimaisella paikalla Otaniemen ja Keilaniemen välissä oleva kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostama kokonaisuus, jonka humaanit, hyvinvointia tukevat ratkaisut, aidot materiaalit ja koko talon korkuinen viherseinä tarjoavat yrityksille viiden tähden työympäristön. Yhteisölliset, vuorokauden ympäri elävät tilat, käyttäjälähtöiset palvelut sekä luonnonläheinen sijainti metron ja uuden Raide-Jokerin varrella tekevät WELL-sertifioidusta Swing Housesta ainutlaatuisen ja inspiroivan paikan modernille työlle. Aulapalvelu, viihtyisä lounge ja lounasravintola sijaitsevat avaran pääaulan välittömässä läheisyydessä. Sisäyhteys hotelliin kulkee loungen kautta. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös edustavat kokous-ja neuvottelutilat laadukkain catering-palveluin.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet. Swing sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä metrosta ja busseista. Lisäksi hyvät kulkuyhteydet Länsiväylälle ja Turunväylälle. Paikoitustilaa on reilusti; yli 300 parkkipaikkaa ja pyöräparkki.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Miestentie 7 B-talo
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Keilaniemi
  • Pinta-ala: 500 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.