Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hatsinanpuisto 8 AB-talot, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 943 m2

Kohde #26196

Kuvaus

Koko kerros muuttovalmista uutta tilaa. Mahdollisuus tehdä huonejakoja tarpeen mukaan. Useampi WC ja neuvotteluhuoneita, oma keittiö ja lounge-alue. Paljon korkeita ikkunoita, tilasta näkymät ulos ja talon atrium-aulaan. Lattiassa tummanharmaa toimistomatto. Modernissa täyden palvelun kiinteistössä on mm. oma ravintola, aulapalvelu ja pysäköintihalli. Leppävaaran palvelut ja kulkuyhteydet tekevät toimistoarjesta helppoa.

Tervetuloa OOPsiin! Kokonainen uusi elävä kaupunginosa työnteolle, kaupalle, asumiselle, viihteelle ja elämyksille. OOPS (Oasis of Professionals) rakentuu hyvinvointiarkkitehtuurin lähtökohdista ja luo pohjan kansainväliselle ekosysteemille. Se on kohtaamisten keidas, jossa hyvinvointi ja luonto tukevat liikkuvaa työelämää. Sijainti keskellä kehittyvää Leppävaaraa, Kehä I:n, pääjunaradan ja tulevan Raide-Jokerin risteyksessä. Kannen alle ulottuvat pysäköintiratkaisut tekevät OOPSin saavutettavuudesta helpon; A- ja B-toimistovaiheiden kanssa yhtä aikaa on valmistunut pysäköintilaitos, josta on saatavissa henkilökunnan käyttöön pysäköintioikeuksia kulloinkin tarvittava määrä. Syksyllä 2021 valmistuneille A- ja B-rakennuksille on myönnetty kansainvälinen BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatti. Seuraavat toimistovaiheet C, D ja E ovat suunnitteilla.

Liikenneyhteydet

OOPSista on erinomaiset liikenneyhteydet: Helsingin keskustaan pääsee nopeimmillaan junalla 15 minuutissa, autolla 20 minuutissa ja polkupyörällä 35 minuutissa. Raidejokerin pysäkki tulee tulevaisuudessa aivan viereen. Lentokentälle pääsee kätevästi junalla, bussilla tai autolla. Aluella on hankittavissa pysäköintioikeuksia, ja myös pyöräpysäköinti ja -sosiaalitilat ovat helposti käytettävissä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hatsinanpuisto 8 AB-talot
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 943 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu: Valmistuminen 2025
  • Rakennusvuosi: A- ja B-talo syksy 2021
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.