Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bertel Jungin aukio 7 B-Talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 967 m2

Kohde #22684

Kuvaus

Tarjotaan vuokralle koko viidennen kerroksen kattava toimistokokonaisuus Alberga Business Parkin B-talossa. Tilassa on avotilaa, huoneita sekä keittiö- ja wc-tilat.

Alberga Business Park koostuu viidestä toimistorakennuksesta. B-talo tarjoaa toimitilaa loistosijainnilla Espoon Leppävaarassa. Albergalla on huippulaadukkaita, yrityksen tarpeiden mukaan räätälöitäviä toimitilaratkaisuja. Kohteen puolesta puhuvat modernit ja raikkaat toimitilat, jotka sijaitsevat vastapäätä Kauppakeskus Selloa, yhtä Suomen suurinta kauppakeskusta. Kiinteistölle on haettu BREEAM ympäristösertifikaatti.

Viiden toimitilarakennuksen yhteiset tilat edesauttavat käyttäjän toimivaa arkea. Alberga Business Park tarjoaa kaikki nykyaikaisen toimistokohteen palvelut aulapalvelusta ravintola- ja cateringpalveluihin.

Alberga Business Parkiin saavut vaivattomasti julkisilla liikennevälineillä, omalla autolla sekä polkupyörällä. Leppävaaran juna-asema sijaitsee aivan vieressä, Kauppakeskus Sellon toisella puolella. Junalla matkaat Alberga Business Parkiin Helsingin keskustasta vain 10 minuutissa. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat.

Liikenneyhteydet

Kiinteistöltä on vain muutaman minuutin kävelymatka Leppävaaran juna-asemalle. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Bertel Jungin aukio 7 B-Talo
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 967 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2012
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.