Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itsehallintokuja 6 Talo 3, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Perkkaa, 599 m2

Kohde #26680

Kuvaus

Vuokrataan neljännen kerroksen valoisa toimitila Polaris Business Parkin Castor-talossa. Toimisto n. 599m2 m² + jyvitetty osuus krs-aulasta 10,5 m². Tilakokonaisuudessa on runsaasti avotilaa ja kompakteja toimistohuoneita, sekä keittiö- ja WC-tilat. Tila jaettavissa. Vuokralaisten käytössä on Polariksen laadukas ja kattava palveluvalikoima. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Espoossa, lähellä Leppävaaraa.

Polaris Business Park palvelut: erikseen vuorattavia kokoustiloja, liitteenä hinnasto, upea saunakokoustila merinäköalalla ja takalla erikseen vuokrattavissa, catering palvelut Compass-Groupilta, lounasravintola Polaris, jossa voit nauttia myös maittavan aamiaisen. Aulapalvelu ja aulapalvelutoimijan monipuoliset toimistopalvelut, oma kuntosali vuokralaisten käytössä

Polaris Business Park koostuu viidestä toimistotalosta ja pysäköintitalosta. Valmiina ovat kolme taloa: Vega, Capella ja Castor. Sirius ja Spica ovat suunnitteluvaiheessa. Kohteella on erinomainen näkyvä sijainti Leppävaaran lähellä isojen teiden risteyksessä ja business parkissa on kattava palveluvalikoima.

Polaris Business Parkin viidestä toimitalosta kolmas CASTOR valmistui 2/2011. Huippuluokan puitteet ja palvelupaketit, esim. toimisto-, ravintola-, käyttö- ja ylläpitopalvelut sekä tietoliikennepalvelut. Edustavat kokous- ja neuvottelutilat. Kuntosali. Pysäköinti Polaris Parkissa, jossa on 605 autopaikkaa. Lisäksi kiinteistön piha-alueella on n. 50 autopaikkaa. Parkkihallin pohjakerroksessa on autopesupalvelu.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 240 m, juna-asemalle 1 km, lentoasemalle 19,3 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Itsehallintokuja 6 Talo 3
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Perkkaa
  • Pinta-ala: 599 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2011
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.