Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Eteläesplanadi 22, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Kaartinkaupunki, 536 sqm

Target #27566

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Moderni toimistotila miellyttävllä yhteisöllisellä sydämellä eli working cafe loungella. Tilassa on useita työalueita ja neuvottelutiloja. Kolmisakarainen tila mahdollistaa monenlaisen käytön ja neljä erillistä sisäänkäyntiä tarjoaa mahdollisuuden vieraiden ohjaamisen eri sisäänkäynnille. Tila myös jaettavissa pienemipiin osiin: 142,5m2, 175m2 ja 218m2, joista viimeinen on yhteydessä kahteen muuhun mahdollistaen myös koot 360,5m2 ja 393m2.

Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Bensowin talona tunnettu kiinteistö on hyvä valinta, kun etsit arkkitehtuurisesti arvokasta kohdetta yrityksen uudeksi osoitteeksi. Bensowin talo sijaitsee vastapäätä Esplanadin puistoa, ydinkeskustan palveluiden keskellä. Talo on arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelema historiallinen kohde, ja se on valmistunut vuonna 1940. Valmistuessaan liikepalatsi oli Helsingin modernein liikerakennus. Bensowin talo on valittu Docomomo Suomi ry:n merkittävimpien kohteiden listalle. Kiinteistön omasta parkkihallista on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja autoilijoita varten. Lähistöllä lisäksi Erottajan parkkihalli, sekä Kasarmitorin autoparkkihalli. Kiinteistössä toimii kaksi korkealuokkaista ravintolaa. Keskustan kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kiinteistö on läpikäynyt viime vuosina mittavia uudistustöitä uskollisena alkuperäiselle arkkitehtuurille. Myös sisäpihan vehreä atrium merenneitopatsaineen on nyt entistä kutsuvampi. Katutasossa toimii mm. kaksi ravintolaa ja kuntosali. Tällä hetkellä toimitiloissa toimii useiden eri alojen yrityksiä.

Kiinteistö on liitetty Helsingin kaukokylmään ja tiloihin on mahdollista rakentaa erillinen jäähdytys. Kiinteistössä on upouudet suihku- ja pukuhuonetilat työmatkaliikkujille.

Communications

Loistava sijainti keskellä Helsinkiä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähellä Erottajan ja Kasarmitorin parkkihallit. Bussipysäkille 100 m, raitiovaunupysäkille 200 m, metro- ja juna-asemalle 600 m, lentoasemalle 20,1 km.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Eteläesplanadi 22
Helsinki 00130

  • Area: Kaartinkaupunki
  • Surface area: 536 sqm
  • Floor: 2. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1940
  • Rental category: 31-35 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.