Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Fabianinkatu 23, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 4213 m2

Kohde #26317

Kuvaus

Keskustan huippuosoite, josta on vain kivenheiton matka Esplanadin puistoon. Kiinteistö saneerataan kokonaan. Kiinteistö sisältää toimistotilaa, kokoushuoneita, auditorio/seminaaritilaa, aulatilaa, pyöräkellari, autohalli, kattoterassi ja saunat, sosiaalitilat, kuntosali, serveritilaa, sisäportaat mahdolliset toimistokerroksien välille, tavarahissi, uudistettu julkisivu. Tällä hetkellä etsitään ankkurivuokralaista. Tilojen valmistuminen 20 kk
vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta

Vuonna 1962 valmistunut ja 1990 peruskorjattu toimistotalo Helsingin ydinkeskustassa merellisessä Kaartinkaupungissa, josta on vain kivenheiton matka Esplanadin puistoon, Kauppahalliin ja kauppatorille. Kiinteistön sisäänkäynti on edustava, ja ylimmässä toimistokerroksessa on upea terassi Fabianinkadulle. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti.

Alueella on runsaasti ravintoloita, hotelleja sekä neuvottelukeskuksia. Kiinteistön omasta autohallista vuokrattavissa autopaikkoja.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä rautatieaseman ja Helsingin yliopiston metroasemalle on 500 metriä ja monet raitiovaunut kulkevat aivan läheltä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Fabianinkatu 23
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 4213 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu: 1.8.2024
  • Rakennusvuosi: 1962
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.