Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Fabianinkatu 8, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 5070 m2

Kohde #27641

Kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa osoitteesta Fabianinkatu 8. Rakennus saneerauksessa ja saneeraus valmistuu H1/2026 aikana. Kuvat ovat visualisointeja tulevasta kiinteistöstä. Kalustettu pohjakuva on esimerkkipohja 6. kerrokseen sovitetusta tilasta 651,5 m2.

Fabianinkatu 8 tarjoaa uudistuvaa toimitilaa, joka kiinnostaa, vaikuttaa ja inspiroi. Arvorakennusten keskellä, omassa rauhassa ja Helsingin ytimessä.

Klassinen arvorakennus Fabianinkadulla kokee laajamittaisen saneerauksen. Olemassa olevan kiinteistön rakenne säilytetään ja julkisivu uudistetaan. Lisäksi rakennusta laajennetaan sisäpihan puolelle. Kiinteistöön haetaan nyt ensimmäisiä vuokralaisia. Tilat soveltuvat tasokkaaksi pääkonttoriksi, lippulaivaksi kuin myös asiantuntijoiden keitaaksi. Tarjolla on toimitilaa 2000 – 5070 m2 seitsemässä kerroksessa. Saneerauksen myötä kiinteistölle tavoitellaan korkeatasoista ympäristösertifikaattia.

Fabian 8 arvorakennusten keskellä oleva tyylikäs helmi, jonka sisällä on huippuunsa viritettyä modernia ja toimivaa talotekniikkaa. Rakentamiseen käytetään nykyajan parhaita materiaaleja, huipputalotekniikaa ja ainutlaatuista arkkitehtuuria. Uudet kattoterassit tarjoavat kaupungin kauneimmat näköalat. Kiinteistössä tarjotut palvelut tulevat tarkentumaan hankkeen edetessä. Uusiin tiloihin päästään muuttamaan arviolta H1/2026 aikana.

Liikenneyhteydet

Keskustan liikenneyhteydet; bussi, juna, metro ja raitiovaunu. Bussipysäkille 600 m, raitiovaunupysäkille 300 m, metroasemalle 700 m, juna-asemalle 800 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Fabianinkatu 8
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 5070 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: 2026
  • Rakennusvuosi: 1972
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.