Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 44, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 150 m2

Kohde #27064

Kuvaus

Väinämöisenlinnan kolmannen kerroksen kaunis, valoisa ja tunnelmallinen toimistotila vapautumassa vuodenvaihteessa. Tämä on aivan ihanteellinen pienen organisaation toimipiste Helsingin sydämessä mahtavassa kivilinnassa. Tila muuttovalmiissa kunnossa. Käynti Mikonkadulta.

Väinämöisenlinna on kaupungin tunnetuimpia jugendrakennuksia. Aleksanterinkadun ja Mikonkadun kulmaa hallitsevan jyhkeän kivilinnan, ns. Pohjolan talon, rakennutti Palovakuutus-Osakeyhtiö Pohjola. Kansallisromantiikan pioneerityön julkisivun ja sisätilat suunnittelivat nuoret arkkitehdit Herman Gesellius, Armas Lindgren ja Eliel Saarinen. Julkisivun kalevalaisen veistoskoristelun toteutti taiteilija Hilda Flodin.

“Helsingin upeimmalla porraskäytävällä” varustettu talo valmistui 1901. Seitsemänkerroksisen talon kokonaispinta-ala on 6 865 m2. Juhla- ja kokoussalina toimiva Kansallissali 2. kerroksessa on säilytetty lähes alkuperäisessä asussaan. Talon tyylin mukaisesti uusitut toimistotilat ovat 2.-7. kerroksessa.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee keskustassa kävelymatkan päässä Rautatieasemalta sekä metrolta. Kiinteistön edestä kulkee raitiovaunulinjat 3B, 3T, 4, 4T, 7A ja 7B. Lisäksi Kampin keskus kävelyetäisyydellä. Pysäköinti esim. Kluuvin parkkihallissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Aleksanterinkatu 44
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 150 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: 1.1.2025
  • Rakennusvuosi: 1898
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.