Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Televisiokatu 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 772 m2

Kohde #24967

Kuvaus

Vuokrattavana monimuotoinen neljännen kerroksen toimistotila Pasilan Visiosta. Yhdistettävissä saman kerroksen 830,5 m2 tilaan. Tilassa 58 työpistettä, avara taukokeittiö+lounge, valikoima neuvotteluhuoneita (4, 5, 10, ja 2 kpl 6 hengen), 4 yksilöllistä pientä vetäytymistilaa.

Edustavia ja ilmavia toimitiloja Pasilan Visiosta erinomaisten kulkuyhteyksien keskipisteestä. Modernit toimitilat Pasilan Visiossa ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat keskittyä olennaiseen ja vaadit toimitiloilta edustavuutta. Business Park Pasilan Visio kattaa sisällään laajan palveluvalikoiman ja sen joustavat toimitilat muovautuvat organisaatiosi tarpeisiin. Palvelukokonaisuus pitää sisällään aulapalvelun, kahvilan ja ravintolan, kokouspalvelut sekä kuntosalin. Muuntojoustavien tilojen tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja huipputeknologia takaavat optimaaliset työolosuhteet sekä yksilö- että tiimityöskentelyyn ja kokouksiin. Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon valaistuksen, akustiikan ja ilmastoinnin merkitys työteholle ja motivaatiolle.

Visiosta on loistavat kulkuyhteydet niin lähelle kuin kauaskin, Helsingin keskustaan pääset muutamassa minuutissa ja Pasilan asemalta on junayhteyksiä ympäri Suomen. Kävellen Pasilan ja Ilmankin juna-asemilta noin 5 min. Ratikka 2 ajaa melkein kohteen kulmalta. Autoilijoille Visiosta löytyy pysäköintihalli sekä lisää parkkitilaa on lähellä Helsinki Hallin yhteydessä Veturitiesillan toisella puolella.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset kulkuyhteydet julkisilla ja yksityisillä liikennevälineillä. Bussipysäkille 200 m, raitiovaunupysäkille 500 m, juna-asemalle 2,7 km, lentoasemalle 15,5 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Televisiokatu 2
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Länsi-Pasila
  • Pinta-ala: 772 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2009
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.