Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sentnerikuja 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lassila, 910 m2

Kohde #13392

Kuvaus

Mainio ylimmän kerroksen toimistohuoneisto Helsingin Lassilassa. Tähän toimitilaan on joustavasti muokattavissa yksilökohtaisia tilaratkaisuja ja se on tarpeen mukaan yhdistettävissä myös alemman kerroksen kanssa. Kahden kerroksen kokonaisuus käsittää noin 2500 neliötä, johon saa toteutustavasta riippuen työpisteet jopa 160 henkilölle.

Ensimmäisessä kerroksessa vastaanotto, kokouskeskus, edustussauna, varasto- ja arkistotilaa sekä sosiaalitilat.

Nykyaikainen, moneen taipuva toimistokiinteistö helposti saavutettavalla sijainnilla Lassilassa. Tästä kiinteistöstä löytyy toimitilat isommallekin yritykselle.

Toimistorakennus on palvellut Lassila & Tikanoja Oyj:n pääkonttorina. Tilat on remontoitu Lassila & Tikanojalle. Kiinteistön vuokrattavat toimitilat ovat joustavasti muokattavissa eri kokoisten organisaatioiden tarpeisiin esimerkiksi yhdistelemällä kerroksia. Tilat voidaan toteuttaa niin huonetoimistoina kuin moderneina avo- tai monitilatoimistoina. Toimistojen lisäksi kiinteistössä on sisääntulokerroksessa sijaitsevia aputiloja, kuten aulapalvelupiste, kokouskeskus, saunaosasto, pukeutumis- ja suihkutilat henkilökunnalle sekä pienvarastoja.

Kiinteistö sijaitsee Vihdintien ja Kehä I:n välittömässä läheisyydessä. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä Sentnerikujasta on Pohjois-Haagan juna-asema, josta on Kehäradan kautta yhteys myös Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja ja vieressä on myös pysäköintitalo, josta on mahdollista vuokrata lisää pysäköintitilaa.

Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihto ilman jäähdytystä. Viereisessä rakennuksessa sijaitsee kotiruokaa tarjoava lounaskahvila sekä sushisalaattibaari. Lyhyen kävelymatkan päässä Sodexon lounasravintola. Lähistöllä myös S-market Lassila sekä Kauppakeskus Kaari, jossa mm. Prisma ja Posti.

Liikenneyhteydet

Etäisyys Helsingin keskustasta n. 8 km ja ajallisesti julkisilla n. 15 min. Hki-Vantaan lentokentälle n. 12 km. Lähimmälle juna-asemalle, Lassilaan, n. 400 m. Bussiliikenne on vilkasta (Kaupintie, Vihdintie) ja lähin pysäkki sijaitsee kiinteistön välittömässä läheisyydessä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Sentnerikuja 1
Helsinki 00440

  • Kaupunginosa: Lassila
  • Pinta-ala: 910 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1977
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.