Malminkaari 23, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Malminkaari 23, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Malmi, 257 m2

Kohde #25795

Kuvaus

Vuokrataan siisti toimistotila neljännestä kerroksesta. Tilassa on avotilaa, työhuoneita, neuvotteluhuone sekä keittiö- ja taukotilat. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla, lähellä Malmin juna-asemaa, jonka ansiosta paikalle pääsee vaivattomasti sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Näkyvä toimistokohde Malmin keskustan tuntumassa. Malminkaari 23 on monipuolinen toimistokiinteistö loistavalla sijainnilla Malmin palveluiden äärellä. Kiinteistö tarjoaa valoisia ja rauhallisia toimistotiloja neljässä kerroksessa. Vuokralaisten käytössä on vuokrattavia neuvottelu- ja opetustiloja sekä sauna ja suihkuosasto pukeutumishuoneineen. Talossa on lämmin parkkihalli, jossa on myös sähköautojen latauspisteitä, sekä lämmityspistokkein varustettuja paikkoja. Alueen monipuoliset palvelut ja Malmin asema sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Liikenneyhteydet

Kävelymatka Malmin juna-asemalle (700 m). Bussipysäkille vain 100 m. Lentokentälle 13,9 km. Kiinteistön omasta autohallista ja -katoksesta on vuokrattavissa parkkipaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Malminkaari 23
Helsinki 00700

  • Kaupunginosa: Malmi
  • Pinta-ala: 257 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1990
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.