Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hiomotie 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 7819m2

Kohde #12060

Kuvaus

HIOMO. Modernia tilaa Pitäjänmäessä. Rakennuksen kerrokset 1-4 vuokrattavana (5. kerros on jo vuokrattu). Toimistokerrokset kooltaan noin 1677 m2-2012 m2. Toimistokerroksiin mahtuu jopa 120 työpistettä/kerros suosimalla mahdollisimman avointa tilaratkaisua. Kerrosten 2-4 tilat ovat jäähdytettyä avotilaa. Ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu avara sisääntuloaula, yhteiskäyttöiset asiakasneuvottelutilat sekä edustava 200-paikkainen ravintola keittiötiloineen. Ensimmäiseen kerrokseen on mahdollista sijoittaa myös toimistotilaa. Sisäänkäyntien välittömässä läheisyydessä on asiakaspysäköintitilat noin 40 autolle. Lisäksi kellarikerroksessa on pysäköintihalli, jossa on 68 autopaikkaa sekä autopesupaikka. Toinen kerros tarjoaa toimistotilojen ohjella hyvät puitteet erikoistiloille. Kerrokseen voidaan toteuttaa esimerkiksi näyttävä showroom. Kerroskorkeus on 3,6 m ja kerrokseen on hyvät yhteydet ensimmäisen kerroksen lastauslaiturilta. HIOMO. Modernia ja viihtyisää tilaa Pitäjänmäessä. Tilat ovat pääosin jäähdytettyä avotilaa, joissa kerrosten päädyissä on neuvottelu-/huonetilaa. Soveltuu erinomaisesti nykyaikaiseksi "monimuototoimitilaksi". Toimistokerrokset 2.-5. ovat kooltaan 1677 m2-2012 m2. Ensimmäisessä kerroksessa asiakasvastaanotto, neuvottelutilaa, lounasravintola sekä lastauslaituri. Julkisivuun on avattu kookas ikkuna-alue, josta työtilaan tulvii runsaasti luonnonvaloa. Kerroksen keskivyöhykettä elävöittävät korotetut osat, jossa on viihtyisää tilaa esim. tiimityöskentelylle. Viihtyvyyttä lisäävät modernit tekniset ratkaisut. Toimitilat varustetaan jäähdytyksellä, energiataloudellisella valaistuksella sekä ajanmukaisilla tietojärjestelmillä. Akustiikkaan kiinnitetään erityishuomiota.

HIOMO. Modernia ja viihtyisää tilaa Pitäjänmäessä. Tilat ovat pääosin jäähdytettyä avotilaa, joissa kerrosten päädyissä on neuvottelu-/huonetilaa. Soveltuu erinomaisesti nykyaikaiseksi "monimuototoimitilaksi". Toimistokerrokset 2.-5. ovat kooltaan 1677 m2-2012 m2. Ensimmäisessä kerroksessa asiakasvastaanotto, neuvottelutilaa, lounasravintola sekä lastauslaituri. Julkisivuun on avattu kookas ikkuna-alue, josta työtilaan tulvii runsaasti luonnonvaloa. Kerroksen keskivyöhykettä elävöittävät korotetut osat, jossa on viihtyisää tilaa esim. tiimityöskentelylle. Viihtyvyyttä lisäävät modernit tekniset ratkaisut. Toimitilat varustetaan jäähdytyksellä, energiataloudellisella valaistuksella sekä ajanmukaisilla tietojärjestelmillä. Akustiikkaan kiinnitetään erityishuomiota.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on hyvät liikenneyhteydet niin autolla, joukkoliikenteellä kuin kevyellä liikenteelläkin. Kolme juna-asemaa

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Hiomotie 5, 7819m2, Koko rakennus, Toimistotila
Toimistotila

Hiomotie 5
Helsinki 00370

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 7819 m2
  • Kerros: Koko rakennus
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1983
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.