Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeentie 19, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 590 m2

Kohde #27283

Kuvaus

Monipuolinen toimitila vapaana! Tila voidaan muokata myös avotoimistoksi. Toimitila sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Sörnäisissä. Metroasemalle kävelet alle viidessä minuutissa. Kiinteistössä palvelee lounasravintola, ja lähistöllä on lukemattomia Kallion ravintoloita sekä kahviloita. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Täysin saneerattu funkiskiinteistö. Väinö Vähäkallion suunnittelema rakennus on valmistunut vuonna 1933 OTK:n hallintorakennukseksi, jota on laajennettu vuonna 1964 koskien rakennuksen B-osaa.

Talo on varustettu modernilla talotekniikalla ja it-yhteyksillä; koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, kulunvalvonta, jäähdytys, uudet pintamateriaalit, tasokkaat wc- ja keittiötilat sekä Cat6-tasoinen yleiskaapelointi (myös kuituyhteys). Persoonallinen kiinteistö, jossa mm. toimivat pater-hissit. Kiinteistössä mm. aulapalvelu ja täysin uudistettu lounasravintola, jonka yhteydessä catering-mahdollisuus. Erillistä sopimusta vastaan käytettävissä neuvottelutiloja, kuntosali ja suihkutilat. Myös varastotilaa vuokrattavissa.

Liikenneyhteydet

Metroasemalle alle 200 m, raitiovaunu- ja bussipysäkille 100 m, juna-asemalle 2,5 km, lentokentälle 16,7 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hämeentie 19
Helsinki 00500

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 590 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1933
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.