Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sörnäisten rantatie 29, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 417 m2

Kohde #25514

Kuvaus

Valoisa monitilatoimisto, josta hienot näkymät Suvilahteen ja merelle. Tilasta saa joustavan kokonaisuudeen monenlaisiin tarpeisiin. Täysin uudistettu, merihenkinen, täyden palvelun Kalasataman Kummeli Business Park palvelee erilaisten asiakkaiden tarpeita joustavasti. Erinomainen sijainti Sörnäisten, Kalasataman ja Suvilahden keskiössä, metro ja REDI ovat kävelymatkan päässä.
Kiinteistössä on aulapalvelu, ravintola sekä neuvottelutiloja.

Täyden palvelun business park Kalasataman Kummeli palvelee joustavasti erilaisten asiakkaiden tarpeita. Industrial-henkinen merellinen kiinteistö on remontoitu täysin vuonna 2015. Merkittävä kiinteistökokonaisuus Helsingin Sörnäisissä, Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmassa. Katutasossa liiketilaa ja ylemmissä kerroksissa toimistotiloja. Yhdeksän vuokrattavaa neuvottelutilaa. Kiinteistössä myös korkeatasoinen lounasravintola. Talotekniikka, ilmanvaihto, jäähdytys ja IT-tekniikka on täysin uudistettu. Kaukokylmän avulla rakennus jäähtyy haluttuun lämpötilaan. Korkeatasoinen lounasravintola ja monipuoliset palvelut. Talossa on aulapalvelu ja isot hissit esteetöntä kulkua varten. Pyöräparkki, pukuhuoneet ja suihkut. Ylimmän kerroksen auditoriosta upea näköala yli Helsingin. Autohallista vuokrattavissa autopaikkoja. Vieraspysäköinti kadun toisella puolella.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet. Sörnäisten ja Kalasataman metroasemalle on kävelyetäisyys n. 300m ja lähimmät bussit tulevat aivan talon eteen. Pasilan juna-asemalta pääsee muutamassa minuutissa bussilla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Sörnäisten rantatie 29
Helsinki 00580

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 417 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1993
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.