Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeentie 31, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 264 m2

Kohde #24833

Kuvaus

Toimistotila sijaitsee 3. kerroksessa, mikä tarjoaa hyvän näköalapaikan ympäröivään kaupunkiin. Tämä toimistotila on osa hiljattain saneerattua toimistotaloa, joten tilat ovat käytännöllisesti katsoen uudenveroisessa kunnossa. Modernit tilat on helppo muokata tarpeiden mukaiseksi. Erinomainen vaihtoehto yritykselle joka haluaa olla aivan metron vieressä.

Hämeentie 31 on tyylikäs toimistotalo Helsingin Kalliossa, Sörnäisten metroaseman vieressä.
Perinteikkääseen taloon on remontoitu moderneja ja muunneltavia toimitiloja, jotka täyttävät vaativammatkin tarpeet. Näissä toimistoissa on hyvän arjen fiilistä runsain mitoin, ikkunoista aukeaa avarat näkymät naapuruston puistoihin ja kaupungin kattojen ylle.

Tervetuloa tutustumaan ja inspiroitumaan. Tarjoa työntekijöillesi valoisat työtilat kaupungin kiinnostavimmalla alueella, ja mikä tärkeintä, erittäin toimivien kulkuyhteyksien äärellä. Otollisissa olosuhteissa on helppoa kukoistaa – täällä on jo moni muukin!

Liikenneyhteydet

Erinomaiset liikenneyhteydet. Vieressä on Sörnäisten metroasema ja talon edustalla bussi ja raitiovaunupysäkit. Pääset suoraan ovelle myös uudenkarheaa pyöräkaistaa pitkin.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hämeentie 31
Helsinki 00500

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 264 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1963
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.