Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaikukatu 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 325 m2

Kohde #27328

Kuvaus

Vuokrattavana saneerattua toimistotilaa Kalliosta. Mahdollisuuksia on paljon: monitila-, avo- ja työhuonetoimistot voidaan suunnitella ja toteuttaa jopa sisustusvalintoihin saakka vuokralaisen tarpeiden, toiveiden ja esimerkiksi brändi-ilmeen mukaan. Kiinteistön toimistokerrosten tiloja voidaan avata tai rajata, eli jakaa täsmälleen sopivan kokoisiksi 1–4 vuokralaiselle. Myös eri kerroksissa sijaitsevien tilojen joustava yhdistely onnistuu. Kiinteistö uusitaan tekniikaltaan lähes 100 %.

Helsingin Kallion Kaikukadulla sijaitseva toimitilakiinteistö Haiku yhdistää ainutlaatuisella tavalla menneen historiansa uuteen, moderniin tunnelmaan. Kunnianhimoisen peruskorjauksen läpikäyvä, omaa alkuperäistä tyyliään myös uudistettuna edustava kiinteistö luo sujuvan ja miellyttävän rytmin yritysten arjelle. Haikun peruskorjaus valmistuu syksyllä 2024.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet. Hakaniemen ja Sörnäisten metroasemat ovat kävelyetäisyydellä, raitiovaunupysäkille kävelee viidessä minuutissa. Bussipysäkille ja kaupunkipyöräasemalle kävelee kiinteistön pihalta muutamassa minuutissa. Omalla autollaan liikkuva kurvaa Haikussa parkkiin kiinteistön alla olevaan lämpimään halliin, josta löytyy latausasemat myös sähkö- ja hybridiautoille.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kaikukatu 3
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 325 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: 8/2024
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.