Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sörnäisten rantatie 31, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 494 m2

Kohde #26508

Kuvaus

Vuokrattavana 3. kerroksen toimistotila. Sörnäisten rantatie 31:n kiinteistö tarjoaa monipuolista toimitilaa erilaisille toimijoille. Tilat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi liikunta-alan yrityksille ja toimijoille. Kiinteistö on viihtyisä ja toimiva.

Vuonna 1951 rakennettu kiinteistö Sörnäisissä, kävelyetäisyyden päässä sekä Sörnäisten että Kalasataman metroasemalta. Tilat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi liikunta-alan yrityksille ja toimijoille. Kiinteistö on viihtyisä ja toimiva.

Nuorisotalonakin toimiva Sörnäisten rantatie 31:n kiinteistö tarjoaa monitoimitilaa niin isommille kuin pienemmille toimijoille. Muuntautuviin tarpeisiin soveltuva rakennus on sopivasti rosoinen. Kiinteistöä on päivitetty ajan saatossa, jonka vuoksi se on säilynyt viihtyvänä ja toimivana kokonaisuutena nykyhetkeen saakka.

Sijainti on loistava lähellä Kauppakeskus REDI: n palveluita ja julkista liikennettä. Kiinteistöltä on sekä Sörnäisten että Kalasataman metroasemalle vain muutaman sadan metrin matka. Autolla liikkuvat saavat pysäköityä autonsa rakennuksen viereiseen pysäköintihalliin, josta löytyvät kaikki kohteen autopaikat.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on hyvät kulkuyhteydet. Sörnäisten ja Kalasataman metroasemat ovat kävelyetäisyydellä. Keskusta on noin 5 minuutin automatkan päässä. Lentokenttä noin 25 minuutin päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Sörnäisten rantatie 31
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 494 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1951
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.