Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Kumpulantie 3, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Vallila, 426 sqm

Target #20429

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavana vetovoimaisessa Vallilassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella valoisa toimistotila. Tila on juuri remontoitu, keittiö ja wc-tilat uusittu, valaistus modernisoitu ledeiksi ja toimistotilan pinnat uusittu. Kiinteistössä on vuokralaisille tarjolla business park -tasoiset toimitilapalvelut, joihin kuuluvat mm. lounasravintola, kuntosali, edustussauna ja aulapalvelut. Kerrokseen on tavarahissiyhteys (1 500 kg). Pasilan juna-asema ja Triplan palvelut ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Vallilan Factory sijaitsee suositulla työpaikka-alueella Helsingin Vallilassa. Näyttävä julkisivu avautuu Teollisuuskadulle päin. Rakennus koostuu vuonna 1952 rakennetusta ja vuosina 1998-1999 toimistokäyttöön saneeratusta tehdasosasta sekä vuonna 1999 valmistuneesta uudisosasta.

Saneeratun osan läpäisevä valokuilu antaa runsaasti luonnonvaloa työpisteille ja tuo avaruutta koko rakennukseen. Näköalahissi ja helposti muuntuvat tilat lisäävät viihtyvyyttä. Tiloissa on jäähdytytetty ilmanvaihto sekä nopeat tietoliikenneyhteydet. Aulavastaanotto, suosittu lounasravintola, eri kokoisia neuvottelutiloja, kuntosali, 7. krs:ssa saunaosasto. Kerroksiin on tavarahissiyhteys (1500 kg). Asiakaspaikoitus.

Communications

Julkiset liikenneyhteydet: juna, bussi ja raitiovaunu. Kaupunginosan kautta kulkee useita raitiovaunu- ja bussilinjoja. Pasilan juna-asemalle kävelymatka.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Kumpulantie 3
Helsinki 00510

  • Area: Vallila
  • Surface area: 426 sqm
  • Floor: 3. kerros
  • Available: Muuttovalmis
  • Year of construction: 1952 ja 2009 (uudisosa)
  • Rental category: 16-20 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.