Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Sähkötie 8, Vantaa

For rent, Warehouse, Vantaa, Tammisto, 1985 sqm

Target #27304

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Kodinkoneketjun varastona ja noutopisteenä toimiva tila on vapautumassa kesällä 2024. Toimitilassa on maanvarainen ovi ja lastauslaituri. Tilan korkeus on n. 4 m. Kohde peruskorjattu hiljattain joten tilat siistissä kunnossa. Pihalla hyvin pysäköintitilaa.

Kohteessa toimii ravintola Tammisto sekä kuntosali.

Rakennus sijaitsee Vantaalla Tammistossa keskeisellä paikalla ja omaa hyvän näkyvyyden sekä saavutettavuuden Tuusulantielle. Lähistöllä on Tammiston hyvät outlet- ja muut kaupalliset palvelut “big box” myymälätyyppisenä. Tammisto sijaitsee lähellä Helsingin ja Vantaan rajaa johon on nopea tulla pks-alueelta hyvien valtaväylien ja keskeisen sijainnin johdosta. Tammisto sijaitsee lähellä suurta Jumbo-Flamingo kaupallista kokonaisuutta. Helsinki-Vantaan lentokentälle Tammistosta on alle 5 kilometriä. Koy Sähkötie 8 on keskellä Tammistoa jota ympäröi tunnetut myymäläketjut kuten XXL, Gigantti, Power jne.

Rakennuksen peruskorjaus valmistui vuoden 2019 alussa. Peruskorjauksessa rakennuksen käyttö tehtiin enemmän kaupallisemmaksi. Em. korjaustyössä uusittiin julkisivut ja sisällä tehtiin tilojen uudelleenjärjestelyt. Nyt kiinteistössä on kaupallisia toimijoita mm. Ravintola Tammisto lounas- ja tilausravintola, Kuntokeskus Colosseum, Power kodinkone ja -electroniikka ketjun nouto- ja verkkokaupan varasto ja Laatulattiat Uusimaa joka myyjä ja asentaa lattioita.

Communications

Tammisto sijaitsee lähellä Helsingin ja Vantaan rajaa, johon on nopea tulla pks-alueelta hyvien valtaväylien ja keskeisen sijainnin johdosta. Helsinki-Vantaan lentokentälle alle 5 kilometriä.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Warehouse

Sähkötie 8
Vantaa 01510

  • Area: Tammisto
  • Surface area: 1985 sqm
  • Floor: 1. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1977 + laajennus 1997
  • Rental category: 11-15 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.