Äyritie 8 C VIVACE, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Äyritie 8 C VIVACE, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromies, 869 m2

Kohde #11969

Kuvaus

Koko 2. kerros. Kohde sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä III varrella, Vantaan Aviapoliksessa. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Gate8 tarjoaa vuokralaisille kattavat oheispalvelut, kuten aulapalvelun, auditorion, henkilöstöravintolan, vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosalin ja saunaosaston, sekä runsaasti parkkitilaa. Uusissa vuokrasopimuksissa saa nyt 40 % alennuksen pääomavuokrasta ensimmäisen 6 kuukauden ajalta. Kampanjahinta on voimassa 28.2.2023 asti ja vuokrasopimus allekirjoitettava 30.4.2023 mennessä. Vuokrasopimuksen keston on oltava vähintään 3 vuotta ja tilakoon oltava vähintään 150 m². Vapaat kuukaudet vastaavat 2,4 kk:n vuokraa. Gate8 on alue, joka koostuu kahdeksasta eri toimistorakennuksesta. Ne yhdessä muodostavat aktiivisen yrityskeskittymän, jossa toimii tällä hetkellä noin 140 yritystä. Jokaisessa rakennuksessa on erikokoisia yrityksiä useilta eri toimialoilta. Huippuluokan tilat ja räätälöity valinnainen palvelupaketti; toimisto-, ravintola-, tietoliikenne-, käyttö- ja ylläpitopalvelut. Kuntosali. Neuvottelu- ja saunatilat. Gate8 on aivan lentokentän kupeessa, vain 5 minuutin ajomatkan päässä kentältä. Alue on kasvava pienoiskaupunki ja sitä kutsutaan yleisesti nimellä Aviapolis. Gate8 on paitsi lentokentän, myös muiden palvelujen tuntumassa. Vastapäätä on Jumbo, yli 100 erikoisliikkeen ostospaikka. Lähellä ovat myös muut kauppapaikat, hotellit, vapaa-ajan viihdekeskus (mm. elokuvat ja keilaus), vesipuisto ja kylpylä sekä terveys- ja fitness-keskus.

Liikenneyhteydet

Matka Gate8:sta Helsingin ydinkeskustaan kestää vain noin 20 minuuttia. Sijainti Kehä III:n varrella avaa hyvät yhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä liikkuville.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Äyritie 8 C VIVACE, 869m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Äyritie 8 C VIVACE
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 869 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 4/2008
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.