Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tahkotie 1 F, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Viinikkala, 583 m2

Kohde #19696

Kuvaus

Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevassa, vuonna 2012 valmistuneessa logistiikkakiinteistössä vuokrattavissa toisen kerroksen siisti ja avara toimistotila.

GCT (Grand Cargo Terminal) Tahkotie on Vantaan Aviapoliksen alueelle v.2012 rakennettu logistiikkakeskus, joka sijaitsee samalla tontilla kuin STC Viinikkala. Kohde koostuu kahdesta erillisestä logistiikkarakennuksesta, joiden yhteispinta-ala on yli 12 000 m2. GCT -tilakonsepti on suunniteltu mm. tukkukaupan ja logistiikka-alan palveluntarjoajien tarpeisiin. Kohteessa yhdistyy sen keskeinen logistinen sijainti ja kustannustehokkaat varastoneliöt, joissa käyttäjä voi keskittää logistiset tai yrityksen kaikki toiminnot muuntojoustaviin tiloihin. Tiloihin on rakennettu niin temperoituja varastotiloja, koeleipomotiloja, huoltotiloja, korkeatasoisia toimistotiloja kuin myös perinteistä korkeaa varastoa, joista osassa on myös TAPA-sertifioidut eli turvallisuusluokitellut tilat.

Viereisillä tonteilla sijaitsevat Hobby Hallin ja Itellan logistiikkakeskukset sekä mm. Kaukokiidon ja Beweshipin terminaalit.

Liikenneyhteydet

Hyvät yhteydet lentokentälle, Vuosaaren satamaan sekä Tampereen ja Lahden mottoritielle. Julkiset kulkuvälineet kulkevat Tikkurilantietä pitkin ja kehäradan kautta kohde on saavutettavissa myös junalla. Bussipysäkille 300 m, juna-asemalle 3,6 km, lentokentälle 4,7 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tahkotie 1 F
Vantaa 01740

  • Kaupunginosa: Viinikkala
  • Pinta-ala: 583 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.