Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tikkurilantie 146, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Viinikkala, 469 m2

Kohde #19915

Kuvaus

Valoisaa ja jäähdytettyä kombi-toimistoa. Tilat ovat tarvittaessa jaettavissa ja muunneltavissa tarpeiden mukaan. Halutessa toimistotilaan saadaan tuotua tavaraa tavaralavahissillä, joten sopii erinomaisesti myös showroom käyttöön. Toimistotiloista on tarvittaessa sisäyhteys kiinteistön varastotiloihin. Kohteelle tehty lisää autopaikkoja!

Vuonna 1985 valmistunut varasto- ja toimistokiinteistö näkyvällä paikalla Vantaan Viinikkalassa. Kiinteistöä on ylläpidetty hyvin ja tiloja on muokattu yritysten tarpeiden mukaan. Kiinteistön energiasäästöprojekti sekä julkisivun facelift-projekti valmistuivat vuoden 2018 aikana.

Pääosin kolmikerroksinen rakennus sijaitsee rinnetontilla. Toimistotiloista on sisäyhteys varastotiloihin ja kerrosten välillä on myös tavarahissiyhteys. Kiinteistön useat lastaustaskut ja maantaso-ovet mahdollistavat tehokkaan ja joustavan tavaran käsittelyn. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto ja rakennus on jäähdytetty. Isolla piha-alueella on mahdollista liikennöidä raskaalla kuljetuskalustolla. Pysäköintipaikkoja on runsaasti piha-alueella. Kiinteistöön tulee valokuitu. Huonekaapelointi nykytilanteessa CAT5-tasoinen.

Liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet Kehä III ja Tuusulan väyl3lle ovat loistavat. Vuosaaren satamaan 20 min, ajomatka, lentokentälle alle 10 min.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tikkurilantie 146
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Viinikkala
  • Pinta-ala: 469 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1985
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.