Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hevosenkenkä 3, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 564 m2

Kohde #26193

Kuvaus

Moderni 7. kerroksen toimistotila Panorama Towerista, Leppävaarasta. Hienot maisemat Leppävaaran ylle. Tilan käyttösuunnittelu ja viimeistely yhdessä vuokralaisen tilaohjelman mukaan. Tilan yleisvalaistus vaihdetaan ekologisempaan led-valaistukseen.

Leppävaaran 17-kerroksinen maamerkki Panorama Tower valmistui keväällä 2008. Ylimmistä kerroksista avautuvat upeat näkymät Espooseen ja Helsinkiin.

Aulan vastaanottopalvelut, postinjakelu-, postitus- ja kuriiripalvelut, siivouspalvelut, ympärivuorokautinen kulunvalvonta ja vartiointi, catering-palvelut, 3 asiakasneuvottelutilaa 5-16 henkilölle. Ylimmässä (17.) kerroksessa sauna- ja edustustila, jota on mahdollista varata niin päivä- kuin iltakäyttöön. Vieressä on kauppakeskus Sellon ravintola- ja ostospalvelut. CAT6 -it-verkko. Autopaikkoja kiinteistöön kuuluvassa Selloparkissa.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In Use (Very good) -ympäristösertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet. Kohde sijaitsee Kehä I:n ja Turunväylän risteyksessä, Leppävaaran rautatieaseman ja bussiterminaalin vieressä. Hyvät julkiset liikenneyhteydet busseilla ja junalla. Bussipysäkille ja juna-asemalle 200 m, 20 min matka lentokentälle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hevosenkenkä 3
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 564 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 4/2008
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.