Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sokerilinnantie 11, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 370 m2

Kohde #27128

Kuvaus

Moderni 4. kerroksen toimistotila vuokrattavana loistopaikalla Kehä I:n reunassa, Leppävaaran palveluiden läheisyydessä. Kohteessa on tarjolla kattavat business park -tason palvelukokonaisuudet kuten laadukas lounasravintola, moderneja vuokrattavia neuvottelutiloja sekä aulapalvelu. Kauppakeskus Sello ja Leppävaaran juna-asema sijaitsevat muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Korkeatasoinen v.2012 valmistunut kolmen toimistorakennuksen kokonaisuus Sola Business Valley aivan Leppävaaran sydämessä Kauppakeskus Sellon kupeessa on yksi Suomen ensimmäisistä LEED Gold -sertifioiduista kohteista. Rakennus on erittäin energiatehokas. Kaikki tilat on varustettu viimeisimmällä teknologialla.

Kiinteistön saavutettavuus ja ympärillä olevat palvelut ovat huipputasoa. Juna-asema ja Kehä I bussipysäkit sijaitsevat molemmat noin 5min kävelymatkan päässä. Työmatkapyöräilijöitä palvelee pyöräparkki. Autopaikkoja on vuokrattavissa kiinteistön omasta pysäköintihallista. Vieressä kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet: juna, linja-autot, Kehä-I

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Sokerilinnantie 11
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 370 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2012
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.