Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Linnoitustie 2 A, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 275 m2

Kohde #26624

Kuvaus

Vuokrataan 2. kerroksen toimistotila. Tiloihin pääsee suoraan hissillä business parkin aulasta. Isot, avarat ikkunat tuovat valoa tilaan. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Leppävaarassa; juna-asema ja Sellon palvelut ovat vain parin minuutin kävelyn päässä.

Quartetto Business Parkin BASSO-talo. Keskeinen sijainti Leppävaaran business-keskittymässä. Yrityspuistossa yhdistyvät monipuoliset palvelut, joustavat toimitilat, sekä laadukkuus viihtyvyydestä tinkimättä. Business Parkissa neuvottelutilat, auditorio (n.50 henk), lounasravintola, kahvio, edustussaunat, kuntosali, aulapalvelu oheispalveluineen sekä liikunta- ja fysioterapiapalvelut. Viimeisimmän standardin mukainen tiedonsiirtoverkko ja toimiva kiinteistöautomaatio. Autopaikkoja sekä pihassa että hallissa.

Quartetto Business Campuksen ensimmäinen yrityspuisto – Quartetto Business Park – valmistui vuosina 2001-2002. Yrityspuiston neljässä talossa Violin, Alto, Basso ja Cello toimii noin 50 yritystä yhteensä noin 20 000 m2:n moderneissa tiloissa. Quartetto Business Campus laajeni myös Linnoitustien toiselle puolelle, kun Quartetto Plus Business Parkin talot Estrade ja Fuuga valmistuivat syksyllä 2003. Gongi-talo valmistui keväällä 2009 ja Harmonia-talo talvella 2010. Quartetto Business Parkin viimeisin talo Intermezzo valmistui toukokuussa 2012.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Linnoitustie 2 A
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 275 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001-2002
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.