Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lars Sonckin kaari 14 LUNA, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 264 m2

Kohde #27268

Kuvaus

Valoisa, avara ja täysin muokattavissa oleva kuudennen kerroksen 264 m2 toimistotila odottaa seuraavaa toimijaansa. Tähän tilaan on helppo ihastua, sillä kolmeen suuntaan avautuvat vehreät näkymät ja ulkoseiniä halkovat ikkunarivistöt takaavat viihtyvyyden ympäri vuoden. Tästä tilasta kuljet kätevästi samassa talossa sijaitsevaan kattokerroksen kuntosaliin sekä uudenkarheisiin POOL-joustotiloihin.

Tämä tila sopii erityisesti yritykselle, jossa kaivataan omaa työskentelyrauhaa, sillä tila on tällä hetkellä jaettuna useampaan pienempään huoneeseen. Kokonaisuus on kuitenkin muokattavissa täysin tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Stella Business Park LUNA. Stella sijaitsee Pohjois-Euroopan suurimmassa teknologiakeskittymässä.

Stellan vuokralaisena käytössäsi ovat Business Parkin laadukkaat ja monipuoliset palvelut, kuten: Nopeat tietoliikenneyhteydet, vastaanottopalvelut ja puhelinvaihteen hoito, kuriiri- ja lähettipalvelut, kopiointipalvelut, henkilöstö- ja rekrytointipalvelut, korkeatasoiset ravintolat, parturi-kampaamo, matkatoimisto, autopesupalvelu, kuntosali ja saunaosasto. Yli 100 pysäköintipaikkaa vieraille ja 2 parkkitaloa yritysten henkilöstölle.

Lunan ylimmässä kerroksessa on huikeat näköalat omaava Stellan kuntosali, johon sopimusasiakkailla on pääsy avainkortilla 24/7.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 180 m, juna-asemalle 1,2 km, lentokentälle 19 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Lars Sonckin kaari 14 LUNA
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 264 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2000
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.