Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Fabianinkatu 9, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 860 m2

Kohde #24825

Kuvaus

Harvoin tarjolla! Tyylikkäässä messinkisessä talossa ainutlaatuinen tila, jonka kattoterassilta avautuu hieno näkymä Kasarmintorin yli. Talo on kauttaaltaan remontoitu ja muuttovalmiina. Tilaan on suora yhteys hisseillä myös autotallista. Valmista huonetoimistoa rauhaa tarvitseville.

Mahdollisuus myös joustavaan, lyhyempään vuokrasopimukseen.

Fab9 antaa sinulle mahdollisuuden tehdä unelmiesi toimitiloista totta. Kiinteistön monipuolinen pohjaratkaisu on täysin muokattavissa vastaamaan yrityksesi tarpeita ja ilmettä. Arkkitehti Pekka Saareman suunnittelema ja vuonna 1969 valmistunut 7-kerroksinen toimistorakennus sijaitsee Kaartinkaupungissa, Fabianinkadun ja Eteläisen Makasiinikadun kulmassa. Kiinteistön maantason yläpuoliset kerrokset, julkisivu ja ikkunat on kunnostettu. Sisätilat on kunnostettu täysin. Kiinteistön päävuokralainen Asianajotoimisto Krogerus Oy muutti toimistotiloihin syksyllä 2021. Kunnostettu kiinteistö sertifioidaan BREEAM In-use standardin mukaiseen “Very Good” -tasoon.

Liikenneyhteydet

Loistava saavutettavuus kaikilla kulkuvälineillä. Useita raitiovaunulinjoja kiinteistön läheisyydessä. 1 km rautatieasemalle, 1,5 km Kampin terminaaliin, 1km Helsingin Yliopiston metroasemalle. Kiinteistössä oma 30 pysäköintipaikan parkkihalli.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Fabianinkatu 9
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 860 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1969
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.