Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Antinkatu 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 1127 m2

Kohde #27397

Kuvaus

Neljännen kerroksen erittäin valoisa, muutovalmis toimistotila huippusijainnilla Kampin kattavien palveluiden äärellä. Tehokas pohjaratkaisu mahdollistaa joustavat tilaratkaisut vuokralaisen tarpeen mukaan. Kaksi erillistä keittiötä, erikokoiset neuvotteluhuoneet ja monimuotoiset työskentelytilat luovat pohjan toimivaan hybridityöhön. Tilaan tulee myös tavarahissi.

Antinkatu 1 on valmistunut alunperin kirjapainon käyttöön, sen lisäksi kiinteistössä on toiminut esimerkiksi valtion elokuvatarkastamo. Nykyään kiinteistö on saneerattu moderniksi toimistorakennukseksi, historian havinaa on edelleen aistittavissa industrial-henkisissä ja avarissa toimitiloissa. Sijainti aivan Kampin keskuksen vieressä tarjoaa erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.

Liikenneyhteydet

Sijainti ydinkeskustassa. Kampin metroasemalle ja liikekeskukseen 50 m, Kampin linja-autoasemalle 150 m, päärautatieasemalle 300 m. Raitiovaunuyhteyksiä Arkadiankadulla ja Mannerheimintiellä. Lentokentälle 20 km/30 min. Lahden moottoritielle 7 km. Pysäköinti Kampin parkkihallissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Antinkatu 1
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 1127 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1952
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.