Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ruoholahdenkatu 21, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 1599 m2

Kohde #27263

Kuvaus

Vapautumassa oleva neljännen kerroksen toimisto aivan ydinkeskustan kupeessa. Tila voidaan jakaa pienempiin kokonaisuuksiin ja räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Kiinteistön kattavien palveluiden lisäksi Kampin ja Ruoholahden palvelut kävelyetäisyydellä.

Koko korttelin kokoinen toimistotalo Kampissa saneerataan kokonaan. Kiila-korttelin uudistus vanhaa kunnioittaen on parhaillaan käynnissä ja sen arvioitu valmistuminen on tammikuussa 2020. Peruskorjauksen myötä kiinteistölle palautetaan sen alkuperäinen loisto ja ilme, mm. vaikuttava huonekorkeus näyttävine ristikkoikkunoineen.

Katutaso avataan julkiseen käyttöön ja palveluita lisätään (food & beverage, urheilu- ja hyvinvoinnin palvelut, päivittäispalvelut). Rakennuksen industrialismi tuodaan esille modernilla tavalla.

Liikenneyhteydet

Ruoholahdentie 21:stä on erinomaiset liikenneyhteydet eri puolille Helsinkiä ja Espooseen. Läheltä kulkevat raitiovaunu ja lukuisat bussit. Myös Ruoholahden ja Kampin metroasemat sijaitsevat kävelymatkan päässä. Sujuvaa liikkumista tukevat lisäksi kiinteistön omat autopaikat. Raitiovaunu- ja bussipysäkille 200 m, metroasemalle 600 m, juna-asemalle 1,2 km, lentokentälle 17,1 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Ruoholahdenkatu 21
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 1599 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1952
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.