Hämeentie 105, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeentie 105, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 2117 m2

Kohde #26145

Kuvaus

Vuokrattavana yhdistelmä huonetoimistotilaa ja avotilaa, joka taipuu moneen käyttöön. Tilaan on tavarahissi yhteys ja neljä sisäänkäyntiä. Tila vaatii remontin.Vilkkaiden väylien lähellä sijaitsevia, sekä toimisto- että varastokäyttöön sopivia tiloja Helsingin Hermannissa. Vallilan siirtolapuutarhan lähellä sijaitseva toimitilakiinteistö sopii sekä toimisto- että varastokäyttöön. Tilat on mahdollista jakaa ja muunnella erilaisten yritysten tarpeisiin sopiviksi.Tänne on helppo tulla niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla. Naapurikiinteistössä on lounasravintola ja kuntokeskus. Kauppakeskus Arabian, Hämeentien kivijalkamyymälöiden ja ravintoloiden palvelut ovat viiden minuutin ajomatkan päässä. Kiinteistön pihassa on vuokrattavia autopaikkoja. Kadunvarsipysäköinti järjestyy esimerkiksi yritystunnuksella.Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Bussit ja raitiovaunut kulkevat pienen kävelymatkan päässä Hämeentiellä. Lahden moottoritie lähtee aivan kiinteistön vierestä, joten myös Kehä I:lle pääsee sujuvasti.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Toimistotila

  Hämeentie 105
  Helsinki 00500

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 2117 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1960
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368400

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.