Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Perintötie 8, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 229 m2

Kohde #25942

Kuvaus

Vuokrattavana toisen kerroksen toimistotila Avia Logistics Centeristä. Siisti toimistotila hyvien kulkuyhteyksien varrella, esteettömyys huomioituna. Autopaikkoja saatavissa kiinteistön piha-alueelta, sähköautojen latauspisteet.

Modernit logistiikkatilat helposti saavutettavalla paikalla Vantaan Aviapoliksessa. Vuonna 2014 valmistunut kiinteistö tarjoaa nykyaikaista ja toimivaa varasto- ja toimistotilaa esimerkiksi logistiikka-alan yrityksen tarpeisiin. Kohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta: B-talosta ja C-talosta ja se sijaitsee näkyvällä paikalla, vilkkaasti liikennöidyn Tikkurilantien varrella. Myös Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee kivenheiton päässä. Kiinteistö hyödyntää aurinkoenergiaa ja maalämpöpumppua energianlähteenä. Suuret nosto-ovet mahdollistavat sisäänajon kuorma-autoilla tai jopa rekoilla. Toimivan pihasuunnittelun ansiosta myös täysperävaunuyhdistelmän kääntäminen tontilla on mahdollista.

Liikenneyhteydet

Bisnespaja Avia sijaitsee loistavalla paikalla Aviapoliksessa Vantaan Veromiehessä. Monet bussilinjat kulkevat Tikkurilan asemalta, joka sijaitsee noin 5 km päässä. Kehärata yhdistää Vantaankosken radan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta päärataan.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Perintötie 8
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Aviapolis
  • Pinta-ala: 229 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2014
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.